Schrijftraining – van idee naar tekst

Individuele schrijftraining
Wil je beter leren schrijven? Je verhaal of boodschap helder leren verwoorden? Schrijven is een vak en ik kan je helpen om dat vak beter onder de knie te krijgen. De training wordt afgestemd op jouw individuele leerdoelen die we samen vooraf bepalen. Tijdens de training ga je aan de slag met je eigen teksten en kijken we hoe jouw teksten beter kunnen. Schrijftraining op maat: 1 dag. 4-6 personen. Prijs: € 435,- (excl. btw). Meer weten? Stuur een mailtje naar: info@monkiworks.nl of bel 06-24678828.

Tekstaudit
Geen tijd voor een training, maar wel benieuwd hoe jouw teksten beter kunnen? Ik kan je teksten reviewen en voorzien van praktische tips en verbeterpunten. Prijs op aanvraag (o.a. afhankelijk van lengte en type teksten).

Training Krachtig Schrijven – IMK Opleidingen
Wil je graag samen met je collega’s een training volgen, schrijf je dan in voor de training Krachtig Schrijven van IMK Opleidingen. Deze 2-daagse training is gericht op het verbeteren van zakelijke correspondentie. Je leert onder meer om je tekst beter af te stemmen op je doelgroep, om doel- en klantgericht te schrijven en eigentijdse taal te gebruiken.