Schrijftraining – van idee naar tekst

Beter schrijven met effect 
Schrijven is een vak en toch hebben de meeste medewerkers die regelmatig teksten schrijven geen schrijfachtergrond. Logisch dus dat veel offertes scherper, in- en externe communicatie beter, klantcommunicatie vriendelijker en rapportages duidelijker kunnen. Met de incompany training Beter schrijven met effect leren medewerkers hoe zij hun verhaal of boodschap helder en kernachtig kunnen verwoorden. Hoe zij structuur aanbrengen en hoe zij de lezer kunnen verleiden met de juiste woorden. Tijdens de training gaan de deelnemers aan de slag met hun eigen teksten en krijgen zij persoonlijke feedback.
Incompany training Beter schrijven met effect: vanaf 6 personen.
Duur: 1 dag of 2 dagdelen.
Prijs: op aanvraag (onder meer afhankelijk van de grootte van de groep en de gewenste leerdoelen).
Meer weten? Stuur een mailtje naar: info@monkiworks.nl of bel 06-24678828.

Tekstaudit
Geen tijd voor een training, maar wel benieuwd hoe jouw teksten beter kunnen? Ik kan je teksten reviewen en voorzien van praktische tips en verbeterpunten.
Prijs: op aanvraag (o.a. afhankelijk van lengte en type tekst).
Meer weten? Stuur een mailtje naar: info@monkiworks.nl of bel 06-24678828.

Training Krachtig Schrijven – IMK Opleidingen
Wil je graag samen met je collega’s een training volgen, schrijf je dan in voor de training Krachtig Schrijven van IMK Opleidingen. Deze 2-daagse training is gericht op het verbeteren van zakelijke correspondentie. Je leert onder meer om je tekst beter af te stemmen op je doelgroep, om doel- en klantgericht te schrijven en eigentijdse taal te gebruiken.