Hoe werkt MonkiWorks?

Ik geloof erin dat je met goede content het verschil kunt maken. Om waardevolle content te maken moet je nieuwsgierig zijn, over muren heenkijken en buiten gebaande paden treden. Voor content van waarde moet je moeite doen en dat is precies wat MonkiWorks doet.

No nonsense
Onderling vertrouwen is voor mij de basis om goed en prettig samen te werken. Vertrouwen in elkaar en in elkaars expertise. Voor mijzelf geldt: what you see is what you get. Geen poespas en afspraak is afspraak. En als de klus is geklaard, vind ik het altijd fijn om dat samen te vieren.

Partners
Ik werk graag samen met anderen. In de loop der jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd van vormgevers, fotografen, illustratoren, filmmakers en andere professionals in het communicatievak.

Werkwijze MonkiWorks